6 Nisan 2017 Perşembe

 Maddi hayata inancımı çok önceden yitirdim. Para için insanların meslek seçmesine anlam veremiyorum. Farkında olmadan birilerinin modern kölesi olduklarına farkına varmaları gerektiğine inanıyorum. Umuyorum bu gördükleri tatlı rüyadan gün gelince uyanırlar.
 Paranın mutluluk getirmediği çok açık. Peki o zaman neden hayatlarımızı sevmediğimiz meslekleri yaparak para kazanma uğrunda harcıyoruz? Nedir bu paraya bağlılık? Sabah akşam lüks araba hayaliyle yaşıyorsun. Ona ulaştığını varsayalım. Bu seni mutlu edecek mi? Eninde sonunda ondan da sıkılacaksın. Çünkü bu insanın tabiatında var. Doğada nesli tükenmekte olan canlılardan olan insan ait olduğu yerde doğada özgürce yaşamalıdır. Hayat teori değil pratiktir. Kendin yaşayıp öğreneceksin. Doğaya çıkmaktan korkmayın. Topraktan geldin yine toprağa gideceksin. Geldiğin yeri unutma! Ait olduğun yer beton yığınları değil!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ahlat

   Ahlat, Bitlis ilinin bir ilçesidir. Nüfusu 22.000 civarında olup Van Gölü'nün kuzeybatısında yer almaktadır.    Şehrin en eski sa...